Ξυλοκόπησε άγρια 30χρονη την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο Βόλο

Ξυλοκόπησε άγρια 30χρονη την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο Βόλο

Συνελήφθη 32χρονος ο οποίος επιτέθηκε αναίτια στην γυναίκα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν 32χρονο άγνωστο σε αυτήν άνδρα έπεσε μία 30χρονη, την ώρα που έκανε τζόκινγκ έξω από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Βόλου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-thessalia.gr, η γυναίκα που είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στην Κρήτη, βρίσκεται με άδεια στο Βόλο για να δει τους γονείς της. Κάποια στιγμή έφυγε από το σπίτι της βάζοντας τα ακουστικά στα αυτιά της για να ακούει μουσική, την ώρα που έκανε τζόκινγκ στην περιοχή του ΕΑΚ. Ξαφνικά κι ενώ βρισκόταν μεταξύ του σταδίου και του κολυμβητηρίου, δέχθηκε αναίτια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος την κλώτσησε από πίσω στο κεφάλι, σύμφωνα με την ίδια.

Η 30χρονη ζαλίστηκε από το χτύπημα και έπεσε στο έδαφος, ενώ ο άνδρας συνέχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και να την βρίζει χυδαία. Η επίθεση διήρκησε μερικά λεπτά, ενώ το περιστατικό είδε μια διερχόμενη γυναίκα, που έβαλε τις φωνές και κάλεσε την Αστυνομία. Μάλιστα άρχισαν να συγκεντρώνονται και άλλοι πολίτες, με συνέπεια ο άνδρας να φοβηθεί και να αρχίσει να τρέχει προς την οδό Γορίτσα, για να διαφύγει.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που άρχισαν να καταδιώκουν τον δράστη, τον οποίο τελικά και συνέλαβαν λίγες δεκάδες μέτρα παρακάτω. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ η 30χρονη προσήλθε και αυτή στο Τμήμα με τους γονείς της, για να υποβάλει μήνυση. Ωστόσο, από τα χτυπήματα δεν αισθανόταν καλά και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από τους γονείςτης, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αφού πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου κατά του 32χρονου για σωματική βία και σωματική βλάβη, που μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ζωής. Η 30χρονη αισθάνεται πόνους στην κάτω γνάθο και νιώθει έντονη ζάλη, καθώς δέχθηκε απανωτές κλωτσιές με μανία από τον άγνωστο σε αυτήν άνδρα.