Καμίνια: Συγκλονίζει η μητέρα που την μαχαίρωσε η κόρη της

Καμίνια: Συγκλονίζει η μητέρα που την μαχαίρωσε η κόρη της

Η γυναίκα χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας

Συγκεχυμένα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν το ανήλικο κορίτσι στα Καμίνια να επιτεθεί στη μητέρα του και να τη μαχαιρώσει οκτώ φορές, τραυματίζοντάς την βαριά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της 48χρονης όπου μένει με τις δίδυμες κόρες της.

Η 48χρονη μητέρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή. «Και εγώ θα γίνω καλά και όλοι θα γίνουμε καλά» επαναλαμβάνει συνεχώς η 48χρονη γυναίκα από το κρεβάτι του νοσοκομείου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Η μητέρα έχει ήδη επικοινωνήσει με τη 14χρονη κόρη της και το μόνο που θέλει είναι να αφήσει το συμβάν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πίσω τους.

Λόγω των χτυπημάτων από το μαχαίρι, η γυναίκα χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης σπλήνας.

Η 48χρονη έχει βγει από την Εντατική από την περασμένη Τρίτη.

Το χρονικό της υπόθεσης
Όλα έγιναν ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοινωνική», το κορίτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό άρχισε να παίζει βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ. Στο δωμάτιο βρισκόταν η δίδυμη αδελφή της, η οποία φέρεται να της έκανε παρατήρηση γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η 14χρονη όμως δεν σταμάτησε και κάποια στιγμή για άγνωστους ακόμα λόγους πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας της και άρχισε να τη μαχαιρώνει.