Το βίντεο της προετοιμασίας της παρέμβασης στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας

Το βίντεο της προετοιμασίας της παρέμβασης στην παρέλαση της Ν. Φιλαδέλφειας

Τα κορίτσια που πρωταγωνίστησαν, έδωσαν στη δημοσιότητα τις σχετικές εικόνες

Δεν έχει κοπάσει ο σάλος από την παρέμβαση αλα Monty Python των δέκα κοριτσιών στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και ένα νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας.

Αφορά την προετοιμασία των κοριτσιών που καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα ΠΡΙΝ. Αποτυπώνεται επίσης ο τρόπος με τον οποίο κατάφεραν να παρεισφρήσουν μέσα στο κύριο «σώμα» της παρέλασης ώστε να πραγματοποιήσουν την παρέμβασή τους.

Η κοινή γνώμη παραμένει διχασμένη σχετικά με τη συγκεκριμένη παρέμβαση, με το Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας να κάνει λόγο για «γελοία υποκείμενα».

Υπενθυμίζεται ότι τα κορίτσια με κείμενο που απέστειλαν στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ανέλυσαν τους λόγους για τους οποίους προέβησαν στην εν λόγω παρέμβαση, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Υπήρξαμε για λίγο στρατιωτάκια που αρχίζουν να ξεκουρδίζονται, να βραχυκυκλώνουν απέναντι στις διαταγές, τα παραγγέλματα, τα εμβατήρια. Ίσως γιατί πλέον δεν μας πείθουν οι ιδέες που ενσαρκώνονται σε όλα αυτά...Αυτά ακριβώς είναι τα όρια του πατριωτισμού τους. Η πατρίδα των κανονικών, των προβλέψιμων, των άριστων».