Στη φυλακή 58χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του στον Άγιο Νικόλαο

Στη φυλακή 58χρονος που πυροβόλησε τον αδελφό του στον Άγιο Νικόλαο

Φέρεται να παραδέχθηκε ότι άνοιξε πυρ κατά του 52χρονου για κτηματικές διαφορές

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Λασιθίου 58χρονος από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής πυροβόλησε εναντίον του αδελφού του, τραυματίζοντάς τον.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 58χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή, στον οποίο φέρεται να είπε, ότι είχαν διαφορές με τον μικρότερο αδελφό του για τα περιουσιακά τους και πάνω στον καυγά πυροβόλησε, χωρίς να έχει σκοπό να τον σκοτώσει. Ο 52χρονος αδελφός του μετά το αιματηρό περιστατικό διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα δύο αδέλφια συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή και πάνω στην κουβέντα άναψαν τα αίματα και ο 58χρονος έβγαλε καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον του 52χρονου αδελφού του. Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε, παρέλαβε τον 52χρονο.

Λίγο αργότερα άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν τον 58χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν. Σε έρευνες δε που έκαναν στο σπίτι και την αποθήκη του, βρήκαν και κατάσχεσαν –μεταξύ άλλων– 126 γραμμάρια χασίς, 258 γραμμάρια λαθραίου καπνού και σφαίρες.