Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάγερν: Ήταν σαν πόλεμος

Υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάγερν: Ήταν σαν πόλεμος

«Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού βοήθησαν τους γιατρούς της Μπάγερν για όσους είχαν χτυπήσει»

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Μπάγερν, Χόλγκερ Σέιτζ περιέγραψε σε γερμανικό Μέσο τα σκηνικά της βίας που έλαβαν χώρα χθες το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Για τη βίαιη επίθεση των χούλιγκανς την ώρα διεξαγωγής του Ολυμπιακός - Μπάγερν για τις U19 μίλησε ο Σέιτζ στο tz.de.

«Πριν τέσσερα χρόνια έζησα κάτι αντίστοιχο με την U19 στην Νυρεμβέργη. Τότε ήμουν προπονητή της A-Youth της Μπάγερν. Στο προπονητήριο οι οπαδοί είχαν εισβάλλει και μπήκαμε γρήγορα στις καμπίνες. Αλλά σήμερα (σσ. χθες) αυτό ήταν πιο σκληρό και βίαιο. Οι σκέψεις μας ήταν με τους οπαδούς μας που ήταν μάρτυρες αυτών των γεγονότων και είναι χτυπημένοι. Τους εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι το περιστατικό του θύμισε πόλεμο:

«Χρειάστηκε λίγο μέχρι κάποιος να καταλάβει τι συμβαίνει. Ήταν σαν ένας πόλεμος. Τα πάντα είχαν τελειώσει μέσα σε τρία λεπτά. Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού βοήθησαν τους γιατρούς της Μπάγερν για όσους είχαν χτυπήσει. Το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι και οι παίκτες των δύο ομάδων που προηγουμένως έκλαιγαν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Νομίζω ότι το μήνυμά τους ήταν ότι απλώς "θέλουμε να παίξουμε μαζί ποδόσφαιρο". Αυτό ήταν πολύ συγκινητικό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...