Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους: «Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος»

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του εγκαταλελειμμένου βρέφους: «Δεν ήξερα ότι είμαι έγκυος»

Γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο

Συναγερμός σήμανε χθες στη Θεσσαλονίκη όταν εντοπίστηκε μωρό στην είσοδο πολυκατοικίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή γυναίκα μόλις είχε γεννήσει και στη συνέχεια προσπάθησε να εγκαταλείψει το παιδί της.

Μία γειτόνισσα είδε την κοπέλα να κρατάει μέσα σε μία πετσέτα κάτι και να το αφήνει στη μαρμάρινη είσοδο. Πλησιάζοντας είδε το μωρό με τον ομφάλιο λώρο και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το βρέφος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί  πήγαν στο σπίτι της 25χρονης και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star όταν ρώτησαν γιατί το έκανε, η νεαρή μητέρα απάντησε ότι δε γνώριζε πως ήταν έγκυος και στον πανικό της προχώρησε σε αυτή την πράξη.

H 25χρονη κοπέλα, που ζει μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό της, είναι σε κατάσταση σοκ .Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό γεννήθηκε 12:30 το μεσημέρι παρουσία του αδερφού και ενός φίλου τους ενώ η μητέρα της έλειπε από το σπίτι, καθώς ήταν στην εργασία της, εκτός Θεσσαλονίκης.

Οι γείτονες, πάντως, δεν είχαν αντιληφθεί την εγκυμοσύνη του νεαρού κοριτσιού, ενώ κάνουν λόγο για μια κοπέλα πολύ ήσυχη.

Δείτε το βίντεο μετά το 0:55