Η 19χρονη είδε για πρώτη φορά το μωρό της από τη μέρα που το εγκατέλειψε στη Νέα Ιωνία

Η 19χρονη είδε για πρώτη φορά το μωρό της από τη μέρα που το εγκατέλειψε στη Νέα Ιωνία

«Θα έρχομαι για να δεθώ μαζί της και να είναι σα να μην χωριστήκαμε ούτε μια μέρα» ανέφερε η νεαρή μητέρα

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας από τη μέρα που εγκατέλειψε το μωρό της σε καρότσι σούπερ μάρκετ σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία, προκειμένου η 19χρονη μητέρα να μπορέσει να δει από κοντά τη μικρή Ευανθία.

Μόλις η νεαρή κοπέλα αντίκρυσε το μωρό της, τα μάτια της βούρκωσαν, αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, καθώς συνειδητοποίησε πόσο λάθος έκανε όταν το εγκατέλειψε έξω από πολυκατοικία της Νέας Ιωνίας στα μέσα Σεπτεμβρίου.

«Την κράτησα αγκαλιά για δέκα λεπτά. Μεγάλωσε και ομόρφυνε. Θα ξανάρθω αύριο και θα έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ ώστε να δεθώ μαζί της και να είναι σα να μην χωριστήκαμε ούτε μια μέρα» φέρεται να είπε η μητέρα.

Η 19χρονη επισκέφθηκε το αναρρωτήριο Πεντέλης όπου έχει μεταφερθεί το παιδί της, δυο ώρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού.

«Ήταν γλυκές και συναισθηματικές στιγμές μιας μανούλας που μετάνιωσε που άφησε το μωράκι της και που η απόγνωση την οδήγησε σε αυτό που έκανε» ανέφερε στο ρεπορτάζ του Alpha η κα. Μαρούπα, δικηγόρος της 19χρονης .

«Θα ακολουθήσω κατά γράμμα ότι μου πουν οι κοινωνικοί λειτουργοί και θα κάνω νέα αίτηση στην εισαγγελία ανηλίκων να μπορέσω να πάρω το μωρό στο σπίτι» κατέληξε η 19χρονη μητέρα, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 26 Νοεμβρίου αντιμετωπίζοντας τη κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο του Alpha: