Δεκάχρονος επιτέθηκε στη θεία του προσπαθώντας να την πνίξει μέσα στο νοσοκομείο

Δεκάχρονος επιτέθηκε στη θεία του προσπαθώντας να την πνίξει μέσα στο νοσοκομείο

Το περιστατικό συνέβη στο Παίδων Αγία Σοφία με το μικρό αγόρι να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ

Μπροστά σε ένα πολύ βίαιο περιστατικό βρέθηκαν νοσηλευτές και γιατροί πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με πρωταγωνιστή ένα αγοράκι 10 ετών, το οποίο ανήκει στα λεγόμενα «εγκαταλελειμμένα παιδιά» του ιδρύματος.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, το μικρό παιδί επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ στη θεία του και προσπάθησε να την πνίξει.

«Πήρε τη σπάτουλα από το τραπεζάκι των τραπεζοκόμων, άρχισε να κυνηγάει το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό. Αμέσως μετά έσπασε τζαμαρίες, πέταγε ότι έβρισκε μπροστά του και το έσπαγε και το απόγευμα της ίδιας μέρας τον επισκέφθηκε η θεία του, την έριχνε κάτω, την χτύπησε πάρα πολύ και από τον λαιμό προσπάθησε να την πνίξει. Εάν δεν ήταν μια νοσηλεύτρια εκεί κοντά θα είχαμε θρηνήσει θύματα», ανέφερε στο δελτίο ο κ. Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή, η ΠΟΕΔΗΝ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρεται στο θέμα της φιλοξενίας με εισαγγελική εντολή εγκαταλελειμμένων παιδιών στα παιδιατρικά Νοσοκομεία, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα υγείας. «Δημιουργείται μείζον ζήτημα στη λειτουργία των παιδιατρικών Νοσοκομείων. Η κατάσταση πολλές φορές είναι ανεξέλεγκτη από επεισόδια που δημιουργούν τα παιδιά χωρίς φυσικά να φταίνε», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.