Επίθεση από αγριογούρουνα δέχθηκε μοτοσικλετιστής στη Μαγνησία

Επίθεση από αγριογούρουνα δέχθηκε μοτοσικλετιστής στη Μαγνησία

Ο 40χρονος πήγαινε στην εργασία του, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με ολόκληρο κοπάδι στον δρόμο

Αγιο είχε 40χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγριογούρουνα, την ώρα που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον παλιό δρόμο Διμηνίου-Σέσκλου στη Μαγνησία.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 7:00 το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο 40χρονος αναχώρησε από το Σέσκλο για να μεταβεί στην εργασία του. Οπως κάθε πρωί ακολούθησε το καθιερωμένο δρομολόγιο από τον παλιό δρόμο Σέσκλου-Διμηνίου. Ξαφνικά μπροστά του στη μέση του δρόμου πετάχτηκε ολόκληρο κοπάδι με περισσότερο από 15 αγριογούρουνα με άγριες διαθέσεις.

Όσο και αν προσπάθησε να τα αποφύγει ο 40χρονος οδηγός της μηχανής, δεν τα κατάφερε. Λίγο αργότερα έπεφτε αιμόφυρτος στο έδαφος, τραυματισμένος σοβαρά. Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν, ότι έχει υποστεί σοβαρό κάταγμα στην ωμοπλάτη και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί επέμβαση. Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά με Ι.Χ., των οποίων οι οδηγοί για να αποφύγουν τα αγριογούρουνα, αναγκάστηκαν να βγουν εκτός δρόμου, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.