Τατσόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα της οικογένειας του

Τατσόπουλος: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα της οικογένειας του

H ανακοίνωσή που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου

Είκοσι περίπου ώρες μετά την κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από την μηχανική υποστήριξη.

Ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου, αλλά είναι αιμοδυναμικά σταθερός και έχει βγει από τη μηχανική αναπνοή.

Η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε πριν δυο μέρες μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στην εκπομπή  του Alpha «Εκτός Γραμμής».

H ανακοίνωσή που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου:

«Ο ασθενής εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, είναι αιμοδυναμικά σταθερός, έχει βγει από την μηχανική αναπνοή και βαίνει βελτιούμενος. Μετά την πάροδο του επομένου 24ώρου θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

Η οικογένεια του Πέτρου Τατσόπουλου, μέσω του φίλου του Απόστολου Δοξιάδη, στέλνει το δικό της ευχαριστώ.

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδίαιτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας.