Ξέσπασε η οικογένεια της 59χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Ζάκυνθο

Ξέσπασε η οικογένεια της 59χρονης που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο στη Ζάκυνθο

Επιτροπή αγώνα συγκροτούν οι κάτοικοι της περιοχής

Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στον Άγιο Δημήτριο Ζακύνθου προχώρησαν το πρωί της Κυριακής οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το θανατηφόρο τροχαίο στο όποιο έχασε τη ζωή της 59χρονη αλλοδαπή Αλβανικής καταγωγής.

Οι κάτοικοι μίλησαν στην κάμερα του zantetimes.gr και εξέφρασαν τον θυμό και την οργή τους για τα όσα συνέβησαν προσθέτοντας ότι έχουν αποφασίσει να συγκροτήσουν επιτροπή αγώνα που θα κάνει ενέργειες προς τις Αρχές, ώστε αυτές να πειστούν πως ο δρόμος χρειάζεται διαπλάτυνση και να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ώστε να μη γίνονται συνέχεια τροχαία.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 59χρονης, οι οποίοι δήλωσαν πως πήγε το παιδί της στο σχολείο και μετά στη δουλειά της, όμως δεν πρόλαβε γιατί η τύχη δεν ήταν μαζί της.

Η οικογένεια της 59χρονης ανέφερε πως θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι το τέλος, προκειμένου να υπάρξει δικαίωση.

Συγκεκριμένα η αδελφή της 59χρονης είπε: «Χάσαμε τον άνθρωπο μας, ο δρόμος έφταιγε, η γυναίκα έφταιγε δεν το ξέρουμε. Είναι κάτι που δεν γυρίζει πίσω, έμεινε ένα παιδί ορφανό και είναι άδικο. Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Από εκεί να βρεθεί εδώ κολλημένη στον τοίχο. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλα θύματα. Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Αν την τύφλωσε ο ήλιος να σταματούσε και να περπατούσε, όπως περπατούσε και αυτή. Κάποιος άνθρωπος που δεν είναι άξιος να οδηγάει να μην οδηγάει, γιατί απ’ ότι ακούω έχουν χάσει και άλλοι τη ζωή τους».

Η ανιψιά της 59χρονης ανέφερε ότι: «Πάμε να θάψουμε μια γυναίκα άδικα που πήγαινε στη δουλειά να ταΐσει το παιδί της που ήταν ορφανό από πατέρα. Μπροστά στα μάτια του παιδιού της σκοτώθηκε, την πέταξε το αμάξι με τόση φόρα έσκασε στον τοίχο. Είναι αδιανόητο, άδικο και θα πληρώσει αυτή η γυναίκα. Δεν υπάρχει συγχώρεση, δεν υπάρχει δικαιοσύνη να την αθωώσει. Θα πληρώσει και θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

Πάντως στην απολογία της η 31χρονη είπε πως δεν κατάλαβε ότι χτύπησε άνθρωπο, ενώ είδε τη ζημιά που είχε υποστεί το παρμπρίζ όταν πήγε στο μαγαζί του συζύγου της, όπου εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...