«Είχα θαμπωθεί από τον ήλιο, άκουσα θόρυβο αλλά δεν κατάλαβα ότι είχα χτυπήσει άνθρωπο»

«Είχα θαμπωθεί από τον ήλιο, άκουσα θόρυβο αλλά δεν κατάλαβα ότι είχα χτυπήσει άνθρωπο»

Η μαρτυρία της γυναίκας που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της στη Ζάκυνθο, μία 55χρονη μητέρα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στον Άγιο Δημήτριο στη Ζάκυνθο μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής και είχε ως αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο μία 55χρονη μητέρα, πηγαίνοντας το παιδί της στο σχολείο.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν μία 30χρονη οδηγός αυτοκινήτου, μητέρα δύο παιδιών που επέβαιναν μαζί της στο ΙΧ, παρέσυρε την άτυχη 55χρονη, που προσπαθούσε να διασχίσει κάθετα έναν δρόμο, χωρίς να το καταλάβει όπως ισχυρίστηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, η οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε:

«Πήγαινα στο νοσοκομείο για να αλλάξω ράμματα στο παιδί μου. Δεν έτρεχα. Προφανώς είχα θαμπωθεί από τον ήλιο. Άκουσα κάποια στιγμή θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβα ότι είχα χτυπήσει άνθρωπο», είπε και συνέχισε: «Επικοινώνησα με τον σύζυγό μου λίγη ώρα αργότερα και του είπα ότι είχε υποστεί μία βλάβη το παρμπρίζ. Πήγα στο νοσοκομείο, επέστρεψα στο κατάστημα του άνδρα μου και εκεί οι αστυνομικοί μου είπαν ότι το αυτοκίνητό μου είχε εμπλακεί στο τροχαίο. Λυπάμαι πολύ. Δεν εγκατέλειψα τη μητέρα γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε...» κατέληξε η 30χρονη.