Να απαλλαγεί η Αττική από την αφισορρύπανση ζητά ο Γ. Πατούλης

Να απαλλαγεί η Αττική από την αφισορρύπανση ζητά ο Γ. Πατούλης

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κάλεσε τα κόμματα να σεβαστούν τη νομοθεσία

Την έμπρακτη στήριξη όλων των κομμάτων, προκειμένου να απαλλαγεί η Αττική από την απορρύπανση, ζητά με επιστολή του προς τους επικεφαλής των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό και ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους δήμους, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, banners και πανό, που απειλούν την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ρυπαίνουν το περιβάλλον, υποβαθμίζουν την εικόνα των πόλεων και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Στο παραπάνω πλαίσιο, ο κ. Πατούλης ζητά από τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να σεβαστούν την ισχύουσα νομοθεσία, την οποία άλλωστε οι ίδιοι ψήφισαν και να απέχουν από πρακτικές και χρήσεις μέσων που αντιστρατεύονται τη νομιμότητα,. «Αποτελεί αναγκαιότητα να δώσουν τα κόμματα το καλό παράδειγμα και να αποδείξουν ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι "σημαία ευκαιρίας", αλλά συνειδητή πολιτική επιλογή», τονίζει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...