«Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν, μου έταζε δώρα…»

«Με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν, μου έταζε δώρα…»

Η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης που φέρεται να δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από δικηγόρο

Σάλο έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης από έναν δικηγόρο, σύμφωνα με όσα καταγγέλει ένα ανήλικο κορίτσι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους γονείς της για την προσπάθεια του δράστη να την αποπλανήσει σεξουαλικά και εκείνοι ενημέρωσαν σχετικά τον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε επείγουσα προανάκριση.

Όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε τον εφιάλτη που ζούσε το κορίτσι ήταν η μητέρα του.

Η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν άκουγε το κοριτσάκι της να της περιγράφει πως την κακοποιούσε ο δικηγόρος. Η 11χρονη στην κατάθεσή της που έγινε παρουσία παιδοψυχολόγου σοκάρει με τα όσα βίωσε από την ηλικία των 8 ετών.

Η ανατριχιαστική περιγραφή της 11χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ανήλικη περιέγραψε ως εξής τις στιγμές που έζησε: «Αυτός με πήγε για πίτσα. Ξαφνικά εκεί που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Λίγες ημέρες μετά, μου είπε να με πάει βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Μου έταζε δώρα. Μου πήρε ένα laptop. Τα είπα όλα στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ θυμωμένη. Αυτός  με έβαλε να ορκιστώ ότι δε θα πω κάτι σε κανέναν».

Η καταγγελία έγινε στις αρχές του 2019. Διατάχθηκε προτακτική έρευνα που οδήγησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για ασελγείς πράξεις σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε απολογία καλείται γνωστός δικηγόρος της Αθήνας, στο εξοχικό του οποίου φέρεται να δούλευε ο πατέρας της μικρής,  ως κηπουρός. Η οικογένεια της 11χρονης έχει στα χέρια της στοιχεία που αποδεικνύουν όπως ισχυρίζονται τα λεγόμενα της μικρής.

Η κακοποίηση της, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε το 2016 και σταμάτησε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Το κορίτσι εξετάστηκε και από ιατροδικαστή. Όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ του Star, το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...