Παπαγγελόπουλος για Novartis: Θα πάμε μέχρι το τέλος

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Θα πάμε μέχρι το τέλος

Για «αστεία παρανοϊκά μυθεύματα» που τον εμπλέκουν στην υπόθεση κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός

Για «αστεία παρανοϊκά μυθεύματα» κάνει λόγο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφερόμενος στην εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος σε δήλωση του μιλά για «μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξη» η οποία στηρίζεται σε ανύπαρκτα στοιχεία τόσο σε βάρος του όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα τα οποία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα».

«Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί « λέει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης συμπληρώνοντας «Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη.

Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος».

Ολόκληρη η δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής:

Μετά από μία σύντομη ανάγνωση των κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας ανεπιφύλακτα δηλώνω:

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόπειρα εκδικητικής πολιτικής δίωξης. Η ανυπαρξία οποιουδήποτε στοιχείου στη δικογραφία σε βάρος μου και σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα μετατρέπουν την αθλιότητα σε γελοιότητα. Με παρανοϊκά μυθεύματα και παράνομες πράξεις προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό και να συγκαλύψουν βαρύτατες ευθύνες που αφορούν όχι μόνο το σκάνδαλο της NOVARTIS αλλά και τη διερεύνησή του.

Θα είναι άξιοι συγχαρητηρίων όσοι καταφέρουν να συντάξουν κατηγορητήριο σε βάρος μου με τα αστεία παρανοϊκά μυθεύματα της δικογραφίας.

Όμως τα ψέματα τελείωσαν. Όποια διαδικασία και αν μεθοδεύσουν σε βάρος μου η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και στη Δικαιοσύνη και στον ελληνικό λαό.

Έφθασε η ώρα να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί συνωμότες και σκευωροί που ταλαιπωρούν για πολλά χρόνια και πληγώνουν βάναυσα το κόμμα τους και τη Δικαιοσύνη. Για πρώτη φορά, ελπίζω και τελευταία, είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον κύριο Σαμαρά. Θα πάμε μέχρι το τέλος.