«Θέλω και την κόρη μου και την εγγονή μου πίσω» – Τι λέει η θετή μητέρα της 19χρονης που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

«Θέλω και την κόρη μου και την εγγονή μου πίσω» – Τι λέει η θετή μητέρα της 19χρονης που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία

Όσα είπε για τον πατέρα του παιδιού

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 19χρονη η οποία εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία μίλησε η θετή της μητέρα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star κ . Ευαγγελία ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η 19χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το μωρό που έφερε στον κόσμο.

Η ίδια τόνισε ότι η 19χρονη της είπε ότι πάει σε μία φίλη της και απλά μετά γύρισε χωρίς το μωράκι της. «Εγώ εκείνο το βράδυ την περίμενα και δε φάνηκε. Την έπαιρνα τηλέφωνο και το είχε κλειστό. Όταν γέννησε στο Έλενα ήμασταν μαζί, ήταν πολύ χαρούμενη. Μου είχε πει: "μαμά θα πηγαίνω σχολείο θα μπορείς να το κοιτάξεις;". Θα μπορώ της είχα πει» περιέγραψε.

«Θέλω και την κόρη μου και την εγγονή μου πίσω. Είμαι σε θέση να τη μεγαλώσω. Θέλω και τις δυο πίσω» έλεγε και ξαναέλεγε η θετή μητέρα της 19χρονης.

Μάλιστα η κ. Ευαγγελία ανέφερε ότι ήταν δίπλα στην θετή της κόρη όταν γέννησε και την βοηθούσε να φροντίσει το μωρό.

«Το θήλασε, το έκανε μπάνιο, την βοηθούσα εγώ» τόνισε.

Αναφερόμενη στον πατέρα του παιδιού είπε ότι εκείνος το έχει δει καθώς είχε πάει στο μαιευτήριο όταν γέννησε η 19χρονη.

Η κ. Ευαγγελία ανέφερε ότι ο σύντροφος της 19χρονης είναι 17 χρονών και είχε δει το μωρό μιας και είχε έλθει στο μαιευτήριο. Η ίδια τόνισε ότι μόνη της μεγάλωσε την 19χρονη και τώρα σκοπός της είναι να γυρίσουν και οι δυο σπίτι και να μεγαλώσουν το μωράκι τους.