Δολοφονία βιολόγου: Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο κατηγορούμενο

Δολοφονία βιολόγου: Νέες αποκαλύψεις για τον 27χρονο κατηγορούμενο

Οι καταθέσεις πέντε γυναικών που καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα επίθεσης

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 27χρονο που κατηγορείται για την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε τις καταθέσεις των πέντε γυναικών που είχαν πέσει θύματα του φερόμενου ως δράστη όπως καταγγέλλουν.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα και τέσσερις αλλοδαπές, οι περισσότερες εργαζόμενες στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τις καταθέσεις τους,  οι τέσσερις  από τις καταγγέλλουσες ισχυρίζονται ότι τις χτύπησε με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η πέμπτη ισχυρίζεται  ότι ο νεαρός ενώ βρισκόταν σε ποδήλατο την παρενόχλησε σεξουαλικά. Το σοκαριστικό είναι ότι η Ελληνίδα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 31 Μαΐου 2019, λίγες εβδομάδες δηλαδή πριν το έγκλημα.

Όλες οι επιθέσεις έγιναν στο Καστέλι και στο Μάλεμε. Οι γυναίκες τον αναγνώρισαν όταν με εντολή εισαγγελέα δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του μετά τη δολοφονία της βιολόγου.

Καμία από τις πέντε γυναίκες δεν καταγγέλλει βιασμό και η κατηγορία που θα τον βαρύνει θα είναι της «απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης».

Ο 27χρονος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος για την δολοφονία της Σούζαν Ίτον. Κατηγορείται ότι τη βίασε τον περασμένο Ιούλιο και στη συνέχεια την έριξε σε σπηλιά.