Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του 28χρονου

Τραγωδία στο Αίγιο: Τι έδειξε ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του 28χρονου

Ο άνδρας είχε παρασύρει με το όχημα του και σκοτώσει μία 67χρονη γιαγιά με το ενός έτους εγγονάκι της, ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από το απόγευμα της 25ης Αυγούστου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος έφεδρος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παρέσυρε και σκότωσε μία 67χρονη γιαγιά με το ενός έτους εγγονάκι της, ενώ περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο του 28χρονου ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε καμία απολύτως μηχανική βλάβη που να δικαιολογεί το δυστύχημα.

Ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Πήγαινε περίπου με 100χλμ. Η ταχύτητα μαζί με το αλκοόλ (οι αιματολογικές είχαν δείξει 1,71 αλκοόλ στο αίμα) φαίνεται πως ήταν ο δολοφονικός συνδυασμός που έκανε τον νεαρό να χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και να κόψει το νήμα της ζωής στη γιαγιά και το μικρό αγγελούδι.

Δείτε το απόσπασμα στο 19.40 στο βίντεο του δελτίου ειδήσεων του Star: 

1
σχόλιο
  1. avatar Ο Παππούς Ο Άκης

    Τα Εξαρχεια είναι ο Παραδεισος της Αναρχίας που τα Πολιτικά κώματα βοήθησαν να δημιουργηθεί , προς τρομοκρατία των πολιτών και την συσπειρωση σε αυτά των οπαδών των. Κάθαρση δεν μπορεί να γήινη από κοινοβουλευτικη λειτουργία, διότι τα κομματα σιωπηρώς καλύπτουν τα πρόσωπα των πολύ 150 με 200 ατόμων, επί το πλείστον γόνοι της Άρχουσας τάξης , που λόγω ευμάρειας δεν εργάζονται και εκτονώνονται από πλήξη στην αναρχική συμπεριφορά εναντίον των μεροκαματιαριδων πολιτών καταστρέφοντας την περιουσία τους για πλάκα που με μόχθο και Αίμα δημιούργησαν . Οι ( Αναρχικοί ) τον Αύγουστο έλειπαν στα νησιά για παραθερισμό με τα χρήματα του μπαμπα τους , και ο Χρυσοχοΐδης επί του ασφαλούς εκινήθει εις πεδίον μάχης χωρίς αντίπαλον , για να δούμε τώρα το χειμώνα θα τολμήσουν να πατήσουν στο ( ΆΒΑΤΟΝ ) των Αθηνων και οχι του Αγίου Όρους

Παρακαλούμε περιμένετε ...