Στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες μεθοδεύσεων και σκευωρίας στην υπόθεση Novartis

Στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες μεθοδεύσεων και σκευωρίας στην υπόθεση Novartis

Καταθέτουν Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Ευάγγελος Βενιζέλος

Ανοίγει την ερχόμενη εβδομάδα ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο, μετά τις καταγγελίες για σκευωρία και μεθοδεύσεις στη διερεύνηση της υπόθεσης Νovartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία πολιτικά πρόσωπα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα περάσουν το κατώφλι των αντεισαγγελέων Ευάγγελου Ζαχαρή και Λάμπρου Σοφουλάκη, οι οποίοι διενεργούν έρευνα, μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους, Ιωάννη Αγγελή, για παρεμβάσεις, αλλά και για το ρόλο του αποκαλούμενου «Ρασπούτιν» στην υπόθεση της Novartis.

Παράλληλα, οι εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τους και τις μηνύσεις των τριών πολιτικών προσώπων, οι οποίοι αναφερόμενοι στην εμπλοκή των ονομάτων τους στην υπόθεση, κάνουν λόγο για σχέδιο πολιτικής εξόντωσης τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πληροφορίες αναφέρουν, πως την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται -εκτός απροόπτου- να καταθέσει και ο Ιωάννης Αγγελής.