Τον παρέσυρε και τον σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Τον παρέσυρε και τον σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών του

«Άκουσα τον θρήνο των παιδιών και της γυναίκας του»

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για μια οικογένεια Βρετανών στην Χαλκιδική όπου όχημα παρέσυρε και σκότωσε 57χρονο Βρετανό και τραυμάτισε τη σύζυγο του τουρίστα.

Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους.  Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τα θύματά του αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

«Έτρεχε υπερβολικά γιατί εκτινάχθηκε ο άνθρωπος σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Άκουσα τον θρήνο των παιδιών και της γυναίκας του», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Στο νοσοκομείο Πολυγύρου μεταφέρθηκε με τραύματα στα άκρα η σύζυγος του άτυχου άνδρα. Τραγικές φιγούρες τα δυο τους παιδιά τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star δέχτηκαν και την ψυχολογική υποστήριξη των γιατρών για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση αφού όλα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους.

«Δε θα γινόταν αυτό  αν δεν είχαν κλειστεί παρανόμως οι μπάρες από την άλλη μεριά του ξενοδοχείου που οδηγούν σε υπόγεια διάβαση για να περνούν οι πεζοί  από την άλλη μεριά. Περίμεναν το φανάρι να περάσουν απέναντι  αλλά δεν πρόλαβαν οι μεγαλύτεροι και τους παρέσυρε το αυτοκίνητο» λένε κάτοικοι της περιοχής.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό 

Εν τω μεταξύ τη βοήθεια μαρτύρων ζητά η αστυνομία για τον εντοπισμό του οδηγού που αφού παρέσυρε το ζευγάρι τούς εγκατέλειψε στην άσφαλτο, συνέχισε κανονικά την πορεία του και χάθηκε στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι πινακίδες του αυτοκινήτου είναι ξένες οπότε είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί ο δράστης.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως στο σημείο καθημερινά συμβαίνουν τροχαία ατυχήματα και πως είναι δύσκολο και για αυτούς αλλά και για τους τουρίστες να μεταβαίνουν με ασφάλεια από το ένα σημείο στο άλλο.