Νέα στοιχεία για την υπόθεση της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο του ΑΠΘ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο του ΑΠΘ

Ταυτοποιήθηκε ο αποστολέας των απειλητικών μηνυμάτων σε μέλη της οικογένειάς της

Πριν από τρία χρόνια η 22χρονη φοιτήτρια στο ΑΠΘ Λίνα Κοεμτζή, βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας.

Οι οικείοι της από την αρχή υποστήριξαν ότι δεν ήταν μία υπόθεση αυτοκτονίας αλλά ότι υπάρχουν ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί πίσω από τον θάνατο της κοπέλας.

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έχουν προκύψει νέα στοιχεία στην υπόθεση. Η αστυνομία αναμένεται να ζητήσει συμπληρωματική κατάθεση από τη φίλη της φοιτήτριας, η οποία είναι αυτή που είχε αποκαλύψει ότι η Λίνα δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές.

Η κοπέλα πλέον ζει στο εξωτερικό κι έτσι, αφού καταθέσει συμπληρωματικά, τα νέα στοιχεία που ενδέχεται να προκύψουν θα σταλούν στην Ελλάδα για να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Επιπλέον οι πληροφορίες του ΑΝΤ1 μιλούν για ταυτοποίηση του αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων στο Facebook με παραλήπτες την αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της, από την ΕΛ.ΑΣ. Μέσω αυτών, τους εκφόβιζε να μην ψάχνουν την υπόθεση, ωστόσο η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να φτάσει στον πραγματικό αποστολέα, παρά το ψεύτικο προφίλ.