«Έσκασε» το κινητό του δίπλα στο κρεβάτι ενώ κοιμόταν

«Έσκασε» το κινητό του δίπλα στο κρεβάτι ενώ κοιμόταν

Το είχε βάλει να φορτίζει και αυτό εξερράγη

Μία τρομακτική εμπειρία έζησε ένας άνδρας κατά την διάρκεια των διακοπών του στην Πάργα, καθώς έσκασε το κινητό του δίπλα στο κρεβάτι την ώρα που ο ίδιος κοιμόταν.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα larissanet.gr, ο καταγγέλων έβαλε το τηλέφωνό του να φορτίζει σε τραπεζάκι δίπλα στο κρεβάτι και έπεσε για ύπνο. Όπως είπε ο ίδιος στην ιστοσελίδα «κάποια στιγμή γύρω στις 4 τα ξημερώματα ακούω μέσα στον ύπνο μου έναν δυνατό θόρυβο και ξυπνώντας βλέπω φωτιά και καπνό στο τραπεζάκι και κομμάτια πλαστικού να αποκολλούνται από το κινητό. Το κινητό έσκασε δίπλα από τα κρεβάτια που κοιμόμασταν και το δωμάτιο γέμισε καπνό. Άνοιξα τα παράθυρα, για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε».

Ο καταγγέλων μετά την περιπέτειά του έχει κινηθεί νομικά κατά της εταιρείας. Όπως υποστηρίζει, ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα του τόνισε, ότι το εν λόγω κινητό δεν εισήχθη από τον νόμιμο εισαγωγέα και ζήτησε να εξετάσει την συσκευή, για να δει το πρόβλημα που παρουσίασε.

1
σχόλιο
  1. avatar Δεξια στα ΦΜ !!!

    Πηρε κινητο απο πακιστανό, και μετα ζητησε τα ρέστα απο την εταιρεία. Κλασικός Ελληνάρας. Στο τέλος θα πει πως φταιει, ο Μητσοτάκης που τα επιτρέπει αυτα, και θα ψηφησει, Κλουβια αυγή, για να τους τιμωρήσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...