Αποπειράθηκε να βιάσει δύο τουρίστριες σε τουαλέτες καταστήματος

Αποπειράθηκε να βιάσει δύο τουρίστριες σε τουαλέτες καταστήματος

Ο 34χρονος συνελήφθη ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Ένας 34χρονος συνελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο Ηράκλειο, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος δύο νεαρών τουριστριών σε τουαλέτα καταστήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, το περιστατικό συνέβη σε παραθαλάσσιο κατάστημα της παραλίας της Αμνισσού, όταν ο 34χρονος εισέβαλε στην τουαλέτα του καταστήματος και παρενόχλησε σεξουαλικά τις δύο νεαρές τουρίστριες, θωπεύοντάς τις και προσπαθώντας να τις βιάσει. Οι τουρίστριες αντέδρασαν και προκλήθηκε σχετική αναστάτωση στους λουόμενους, που βρίσκονταν στην παραλία.

Για το συμβάν αρχικά κλήθηκε η Αστυνομία, ωστόσο, στη συνέχεια, λόγω εδαφικής αρμοδιότητας, ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 34χρονο μέσω της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ σχημάτισαν και τη σχετική δικογραφία εις βάρος του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών, οι οποίες διέταξαν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μάλιστα, με βάση και τη δεύτερη εισαγγελική εντολή, ο άνδρας επρόκειτο να σταλεί εκ νέου για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία και θα καταδείκνυε, εάν η πράξη της σεξουαλικής παρενόχλησης των δύο γυναικών επρόκειτο για ακούσια ενέργεια από πλευράς του 34χρονου και εάν ο ίδιος θα μεταφερόταν σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.