Σκότωσε τον 42χρονο στα Πατήσια και πήγε σπίτι του

Σκότωσε τον 42χρονο στα Πατήσια και πήγε σπίτι του

Ο 56χρονος δράστης συνελήφθη στην οικία του, όπου΄επέστρεψε σαν να μην συνέβη τίποτα

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης ο δράστης της ανθρωποκτονίας 42χρονου και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 35χρονου το πρωί έξω από κατάστημα στα Πατήσια.

Πρόκειται για 56χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα παραπάνω αδικήματα. Ο 56χρονος μετά από λογομαχία που προηγήθηκε μεταξύ θαμώνων του καταστήματος για ασήμαντη αφορμή, έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά του 42χρονου Έλληνα και του 35χρονου αλλοδαπού, τραυματίζοντας θανάσιμα τον πρώτο και σοβαρά τον δεύτερο, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία διαμονής του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια. Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.