Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αδιευκρίνιστα τα αίτια του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή σε δυο ανθρώπους

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αδιευκρίνιστα τα αίτια του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή σε δυο ανθρώπους

Οι επιβαίνοντες στο φουσκωτό σκάφος υπεβλήθησαν σε αλκοτέστ

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του ναυτικού δυστυχήματος που σημειώθηκε μόλις 350 μέτρα από την ακτή, στο Πόρτο Χέλι, όταν ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος στο οποίο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι (οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι επιβαίνοντες ήταν Βρετανοί) συγκρούστηκε με ξύλινο αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι Έλληνες.

Εξαιτίας της σύγκρουσης το ξύλινο σκάφος βυθίστηκε. Οι δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ η γυναίκα που είναι σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα οι Γάλλοι επιβαίνοντες του ταχύπλοου είναι καλά στην υγεία τους.

Οι Γάλλοι υπήκοοι (δύο άνδρες και τρεις γυναίκες) που επέβαιναν στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα ενώ θα γίνει και επιπλέον εξέταση στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να μεταφερθούν για προληπτικούς λόγους, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη θαλάσσια περιοχή όπου έγινε η σύγκρουση των σκαφών αναμένονται στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών προκειμένου να ερευνήσουν τη θαλάσσια περιοχή για τυχόν άλλον αγνοούμενο που μπορεί πιθανόν να επέβαινε στο ξύλινο αλιευτικό σκάφος.