Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Ελεύθερος με όρους ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Προφυλακιστέος ο 53χρονος πατέρας της ανήλικης ο οποίος κατηγορείται ότι την εξέδιδε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Παρασκευή με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 57χρονος επιχειρηματίας, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 15χρονη στο Αγρίνιο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα agriniopress.gr.

Αντιθέτως, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος ο 53χρονος πατέρας του κοριτσιού, που κατηγορείται ότι την εξέδιδε. Ειδικότερα, σε βάρος του επιχειρηματία είχε σχηματιστεί δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο άνω των 14 ετών. Από τα στοιχεία δεν προέκυψε βιασμός, για τον οποίο είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του η 15χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική επαφή με την 15χρονη. Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν, είναι χρηματική εγγύηση, υποχρεωτική παρουσία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα διαμονής του τρεις φορές τον μήνα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Σχετικά με τον πατέρα της 15χρονης, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για μαστροπεία συγγενικού του προσώπου και θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό ίδρυμα της χώρας.