Μήνυση για βιασμό υπέβαλε η 15χρονη που εξέδιδε ο πατέρας της

Μήνυση για βιασμό υπέβαλε η 15χρονη που εξέδιδε ο πατέρας της

Τι δείχνουν τα ευρήματα της ιατρικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η ανήλικη

Νέα τροπή πήρε την Τετάρτη η υπόθεση μαστροπείας και ασέλγειας σε βάρος 15χρονης στο Αγρίνιο, καθώς όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, η ανήλικη κατέθεσε μήνυση για βιασμό σε βάρος του 57χρονου επαγγελματία, στον οποίο φέρεται ότι την εξέδιδε ο πατέρας της.

Πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι η ανήλικη υποστηρίζει, πως ο βιασμός έλαβε χώρα στο κατάστημα του επαγγελματία, μόλις πριν από μερικές μέρες. Έτσι, σε βάρος του 57χρονου ο οποίος κατηγορείται ήδη για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης, πράξη για την οποία οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Ανακρίτρια Αγρινίου, ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη. Στην Ανακρίτρια οδηγήθηκε επίσης σήμερα ο 53χρονος πατέρας της 15χρονης, ο οποίος κατηγορείται για μαστροπεία ανηλίκου. Και οι δύο πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, στην αρχική της κατάθεση η 15χρονη φέρεται να υποστήριξε, ότι δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τον 57χρονο και πως γενικώς δεν έχει συνάψει ποτέ σεξουαλικές σχέσεις. Ωστόσο, από την ιατρική εξέταση που της έγινε, προέκυψε ότι είναι σεξουαλικά ενεργή, ενώ από αυτήν την πρώτη εξέταση δεν έχουν εντοπιστεί κάποια σημάδια βιασμού ή βίαιης ενέργειας σε βάρος της.

Η νομική εκπροσώπηση του 57χρονου από την άλλη, αρνείται πλήρως τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει πως δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα μαστροπεία και βιασμός.