Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά στο Ναύπλιο με μαχαίρια και καδρόνια

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ρομά στο Ναύπλιο με μαχαίρια και καδρόνια

Δύο άτομα νοσηλεύονται τραυματισμένα

Πρωτοφανούς έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Εργατικό Κέντρου Ναυπλίου, ανάμεσα σε ομάδες ρομά, κατά τη διάρκεια διανομής τροφίμων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα argolikeseidhseis.gr, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθαν στα χέρια Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο σημείο. Με αυτοσχέδια καδρόνια, σιδερόβεργες και μαχαίρια άρχισαν να συμπλέκονται και να προκαλούν φθορές σε αυτοκίνητα, μετατρέποντας την οδό 25ης Μαρτίου σε πεδίο μάχης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας,  ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητήσει προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου και φυλάσσονται από την αστυνομία καθώς θεωρούνται κρατούμενοι ενώ αναζητούνται και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι που διαφεύγουν της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Δείτε το βίντεο από τις argolikeseidhseis.gr: