Δολοφονία βιολόγου: Σοκάρει το βίντεο του 27χρονου να εξερευνεί τη σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός

Δολοφονία βιολόγου: Σοκάρει το βίντεο του 27χρονου να εξερευνεί τη σπηλιά όπου βρέθηκε η σορός

Γνώριζε πολύ καλά το σημείο όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές η Σούζαν Ίτον

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που αφορά τον καθ'ομολογία δολοφόνο της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, έδωσε απόψε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα cretapost.gr.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο 27χρονος που ομολόγησε προφορικά τη δολοφονίας της βιολόγου, φαίνεται ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του θύματος.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του cretapost.gr, διατηρούσε περιουσία στη θέση Ξαμουδοχώρι του Δήμου Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το γερμανικό δαιδαλώδες καταφύγιο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στο εσωτερικό του οποίου, βρέθηκε το σώμα της γυναίκας σε προχωρημένη σήψη.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος επιδείκνυε ιδιαίτερη ροπή στην εξερεύνηση της φύσης και σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr πριν από τρία περίπου χρόνια είχε εξερευνήσει τη σπηλιά και μάλιστα είχε καταγράψει την προσπάθειά του αυτή σε video που ανάρτησε στο κανάλι που διατηρεί στην πλατφόρμα του YouTube.

Το γεγονός ότι ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε την ύπαρξη του γερμανικού καταφυγίου κοντά στο Μάλεμε, ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του τους αστυνομικούς οι οποίοι ανέλαβαν την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Σούζαν Ίτον.

Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία

Στα ενοχοποιητικά στοιχεία που βοήθησαν την αστυνομία στη διαλεύκανση του εγκλήματος, περιλαμβάνονται ακόμα τα ίχνη από τους τροχούς του αυτοκινήτου που πιθανολογείται ότι ανήκει στην ιδιοκτησία του, πολύ κοντά στο επίμαχο σημείο ενώ παράλληλα όταν πέταξε το άψυχο σώμα της Αμερικανίδας στο εσωτερικό του σπηλαίου το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο είχε μαζί του, βρισκόταν σε λειτουργία, αφήνοντας έτσι ψηφιακά ίχνη που μπορούσαν εύκολα να ανιχνευτούν με τη χρήση των νέων τεχνολογιών.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο: