Έσπαγε τους καθρέπτες των αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου

Έσπαγε τους καθρέπτες των αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου

Ο 35χρονος συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Ποινική δίωξη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση άσκησε ο εισαγγελέας Βόλου κατά 35χρονου, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για πρόκληση ζημιών στους καθρέφτες συνολικά 13 αυτοκινήτων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Μαγνησίας, ο δράστης, που συνελήφθη και κρατήθηκε, οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο. Ο 35χρονος το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης έσπαζε τους καθρέφτες σταθμευμένων αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά 13 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος και έτοιμος να αποκαταστήσει τους κατόχους των αυτοκινήτων για τις ζημιές. Εξάλλου, ο ίδιος φέρεται να μη θυμάται τίποτα για τις πράξεις του και να ζητά «συγγνώμη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αποδίδει τις φθορές που προκάλεσε, στα χάπια που λαμβάνει λόγω θεραπευτικής αγωγής. Σημειώνεται, ότι οι εφτά από τους δεκατρείς κατόχους των αυτοκινήτων έχουν κινηθεί εναντίον του με μηνύσεις. Πάντως, ο κατηγορούμενος δεν έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές.