Έκρυψαν την κοκαΐνη μέσα στην κούκλα

Έκρυψαν την κοκαΐνη μέσα στην κούκλα

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 45χρονο πατέρα και την 20χρονη κόρη

Οικογενειακή επιχείρηση λειτουργούσε ως οργανωμένο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και την εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 45χρονο πατέρα και την 20χρονη κόρη, που ήταν Έλληνες και την αλλοδαπή 45χρονη μητέρα.

Το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε παιδική κούκλα στο εσωτερικό της οποίας είχαν κρύψει δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Αθήνα και την μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8.640 ευρώ, από το εμπόριο ναρκωτικών, καθώς και δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν σχισμές-κρύπτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών, και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.