Δυστύχημα Λάρισα: Διαλυμένο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 19χρονη

Δυστύχημα Λάρισα: Διαλυμένο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 19χρονη

Συνελήφθη ο οδηγός

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λάρισα, όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε κολών αφωτισμού, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο δύο άτομα και να τραυματιστεί ένα ακόμη.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr το δυστύχημα είχε απολογισμό τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων, μιας κοπέλας 19 ετών και ενός νέου 28 ετών. Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο επιβατικό.

Στις 5:04 ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και έσπευσαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων και χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε περίπου στις 6:10 το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος οδηγός συνελήφθη.

Ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι οι εικόνες από το δρόμο Λάρισας – Αγιάς, κοντά στο Γερακάρι, που δείχνουν το μοιραίο αυτοκίνητο διαλυμένο.