Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για τη μεσαία τάξη

Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για τη μεσαία τάξη

Το νέο αιχμηρό σκίτσο του λίγο πριν τις εκλογές

Ένα ακόμη καυστικό σκίτσο με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο δημοσίευσε ο Αρκάς στον λογαριασμό του στο Facebook, λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Ο γνωστός σκιτσογράφος εμφανίζει έναν εκπρόσωπο της μεσαίας τάξης, ο οποίος μιλάει για τα όσα έχει υποφέρει από τις πολιτικές εντός των μνημονίων, κάνοντας ένα δηκτικό σχόλιο κατά της κυβέρνησης και μία ευθεία αναφορά στις εκλογές της Κυριακής.

Χαρακτηριστικά γράφει: «Μου είπαν ότι είμαι ο ταξικός εχθρός και πρέπει να πληρώσω. Δεν μίλησα. Αλλά όταν ήρθε η ώρα ψήφισα!... Τώρα μου λένε ότι αδίκησαν τη μεσαία τάξη και ήρθε ο καιρός να επανορθώσουν. Τώρα! Λίγο πριν τις εκλογές... Δεν μιλάω...».

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    Το σκίτσο του Αρκά θα ήταν ακριβώς σωστό και επίκαιρο αν αναφερόταν στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τις μόνες υπαίτιες για ότι τραβήξαμε τα τελευταία 9 χρόνια. Τις μόνες υπεύθυνες για την διάλυση και φτωχοποίησης της μεσαίας τάξης και γενικά του 80% των Ελλήνων. Τις μόνες υπεύθυνες για τις πάνω από 11.000 αυτοκτονίες και για το ρεκόρ ανεργίας σχεδόν στ 29%. Δυστυχώς όμως ο Αρκάς είναι τυφλός, κουφός και δεν ζυγίζει τα πράγματα. Βαδίζει μόνο με την ξεπερασμένη κομματική νοοτροπία. Βλέπει μόνο το πολιτικό του πιστεύω και όχι τι έκαναν αυτοί που το αντιπροσωπεύουν. Το τραγικό είναι ότι το ίδιο κάνει και μια πολύ μεγάλη μερίδα των Ελλήνων. Είναι σαν κάποιον που άνοιξε το σπίτι του, εμπιστεύτηκε τα παιδιά του σε έναν ευγενή καλοντυμένο κύριο με πολλές καλές συστάσεις που αποδείχτηκε όμως παιδεραστής και κακοποίησε τα παιδιά του και ο οποίος έρχεται ξανά μετά από λίγο καιρό (ατιμώρητος), λέει ότι έχει αλλάξει και ότι είναι διαφορετικός και πάει να του ανοίξει πάλι την πόρτα και να του εμπιστευτεί ξανά τα παιδιά του!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...