Ηλικιωμένος συνελήφθη για ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη

Ηλικιωμένος συνελήφθη για ανήθικες προτάσεις σε 15χρονη

Ο 81χρονος πρόσφερε 50 ευρώ στην ανήλικη για να ενδώσει στις διαθέσεις του

Ένας 81χρονος συνελήφθη σε χωριό του δήμου Αγίου Νικολάου στην Κρήτη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ανήλικη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, η οποία επικαλείται μαρτυρίες κατοίκων του χωριού, ο ηλικιωμένος είδε το πρωί της περασμένης Κυριακής την 15χρονη να παίζει με τα δύο αδέρφια της, 11 και 8 ετών, έξω από το ζαχαροπλαστείο του χωριού. Εν συνεχεία πλησίασε τα παιδιά και τους έδωσε παγωτά και μπανάνες, λέγοντας τους πόσο πολύ τα... αγαπάει, αλλά δεν έμεινε όμως εκεί.

«Στρίμωξε» την 15χρονη στο ψυγείο του ζαχαροπλαστείου και προσπάθησε με τη βία να τη φιλήσει στο στόμα, χωρίς να τα καταφερει και τελικά τη φίλησε στο μάγουλο. Στη συνέχεια δε, για να κάμψει τις αντιστάσεις της, έβγαλε από την τσέπη του 50 ευρώ και τα πρόσφερε στο ανήλικο κορίτσι, προκειμένου να ενδώσει στις αρρωστημένες ορέξεις του. Το κορίτσι αρνήθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.

Ο ηλικιωμένος ωστόσο δεν πτοήθηκε και το απόγευμα της ίδιας μέρας πέτυχε ξανά την 15χρονη και προσπάθησε να την φιλήσει, στριμώχνοντας την στον τοίχο ενός στενού, χωρίς και πάλι να τα καταφέρει, ενώ στη συνέχεια επανέλαβε στην ανήλικη την ανήθικη πρόταση του. Η πράξη του 81χρονου έγινε αντιληπτή από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον ηλικιωμένο και θα τον οδηγήσει στον εισαγγελέα.