Τροχαίο με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι και μία 6χρονη

Τροχαίο με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ηλικιωμένοι και μία 6χρονη

Ο 69χρονος οδηγός του δίκυκλου υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά

Την έλλειψη κυκλοφοριακής αγωγής θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή μικρών παιδιών αποδεικνύει τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα, με μηχανάκι στο οποίο εκτός από τους δύο ενήλικες, επέβαινε και ένα 6χρονο κοριτσάκι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr, το πρωί της Παρασκευής Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε στην εθνική οδό Βόλου–Μικροθηβών, λίγο πριν τη διασταύρωση προς Αλυκές, με μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα. Στο δίκυκλο επέβαιναν ένας 69χρονος και η 68χρονη σύζυγός του, ενώ ανάμεσά τους καθόταν η 6χρονη εγγονή του, που κατευθυνόταν στις Αλυκές.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρούστηκε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι παππούδες και η εγγονή τους, που μεταφέρθηκαν με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο 69χρονος υπέστη κάταγμα στο πόδι και θα χειρουργηθεί και το κορίτσι στο κεφάλι, αλλά επιπόλαια, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο η γυναίκα. Η κατάσταση του κοριτσιού, δεν φέρεται να εμπνέει ανησυχία.