Δολοφονία Λουκόπουλου: «Δε μπορώ να ακούω πια ότι είμαι η γυναίκα, η μαύρη χήρα»

Δολοφονία Λουκόπουλου: «Δε μπορώ να ακούω πια ότι είμαι η γυναίκα, η μαύρη χήρα»

Όσα αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του άτυχου άνδρα που εκτελέστηκε τον Μάρτιο του 2017

Έχουν περάσει δυόμιση χρόνια περίπου από το Μάρτιο του 2017, όταν ο Μάριος Λουκόπουλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο πρακτορείο του στο Μοσχάτο από πυροβολισμό. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για τη δολοφονία έναν Παραολυμπιονίκη αθλητή της κολύμβησης, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε δεσμό με την πρώην σύζυγο του θύματος.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star και στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα μίλησε η πρώην σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου και ξέσπασε λέγοντας: «Δε θέλω να ζώ τη ζωή μου μέσα στα Δικαστήρια, ούτε καν για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ξέρω ότι δεν έχω κάνει κάτι, όλοι οι άνθρωποι οι δικοί μου το ξέρουν. Δε μπορώ να ακούω άλλο ποια δημοσίως ότι είμαι η γυναίκα, η μαύρη χήρα» και συνέχισε:

«Δεν υπήρξε σχέση. Κανείς δεν ξέρει αν θα συνέβαινε. Σαφώς και γνώριζε ο Μάριος».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πριν την πράξη του ο παραολυμπιονίκης είχε κλείσει τις κάμερες ενώ μετά από αυτήν, κατέβασε τα ρολά και άφησε το θύμα να ψυχορραγεί μέσα στο πρακτορείο.

«Ο καθένας μπορεί να αποκαλεί τον οποιοδήποτε όπως θέλει. Οι αποδείξεις είναι στα έγγραφα, στην πραγματική ζωή, στα χέρια των δικαστών. Θεωρώ ότι το υπέρτατο κακό σε μια ανθρώπινη ψυχή είναι ο εγωισμός. Από τον εγωισμό πηγάζουν μοιραία άλλα κακά, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός και αργότερα ίσως ένα έγκλημα», καταλήγει η πρώην σύζυγος του θύματος.

Την Παρασκευή η οικογένεια του άτυχου ξενοδόχου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μέσα στη δικαστική αίθουσα με τον Παραολυμπιονίκη, στον οποίο το δικαστήριο είχε δώσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής μέχρι το Εφετείο, λόγω της έφεσης που είχε ασκήσει.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Μαρτιου του 2020.

Δείτε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ στο δελτίο του Star από το 27,22':