Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν»

Ήταν ανήμερα το Πάσχα το 2016, όταν η μητέρα μαζί με τον σύντροφό της και τον πεντάχρονο γιο τους είχαν πάει καλεσμένοι σε φιλικό σπίτι. Το κακό δεν άργησε να συμβεί καθώς την ημέρα εκείνη έζησε τον χειρότερο της εφιάλτη όταν είδε μπροστά στα μάτια της να κατασπαράζουν το αγοράκι της ροτβάιλερ.

Με δάκρυα στα μάτια η Αγάπη Κόμη περιγράφει στην κάμερα του Open TV τις τελευταίες στιγμές του 5χρονου γιου της λίγο πριν ξεψυχήσει από το δάγκωμα των ροτβάιλερ.

«Ήταν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το παιδί μου. Προσπαθούσαμε να του σώσουμε τη ζωή, αλλά αυτά συνέχιζαν να το δαγκώνουν. Όταν καταφέραμε να το πάρουμε τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο» λέει χαρακτηριστικά.

O συνταξιούχος - ιδιοκτήτης των 8 ροτβάιλερ συνελήφθη και την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε να καθίσει στο εδώλιο για δολοφονία από αμέλεια. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Μάρτιο του 2020.

«Δεν ακούστηκε μία συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους» λέει ακόμη η μητέρα. Παράλληλα ο συνταξιούχος στρατιωτικός κατηγορεί τη μητέρα πως εκείνη ελευθέρωσε τα ροτβάιλερ, για να σκοτώσουν το παιδί της και να πάρει αποζημίωση.

«Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν σε καμία ανθρώπινη λογική» λέει ο δικηγόρος της. Τα τελευταία χρόνια, η τραγική μητέρα έχει φύγει από την Κοζάνη. Πριν από ένα χρόνο το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στη μητέρα το ποσό των 150.000 ευρώ. Χρήματα, που όπως λέει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει.