Το νέο και επικαιροποιημένο σκίτσο του Αρκά για τους «νοικοκυραίους» και η «γριά μάνα»

Το νέο και επικαιροποιημένο σκίτσο του Αρκά για τους «νοικοκυραίους» και η «γριά μάνα»

Πρόσθεσε και άλλαξε κάποιες λέξεις ο σκιτσογράφος

Ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, πριν από μια εβδομάδα περίπου, μέσω ενός σκίτσου που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο facebook είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων καθώς καυτηρίαζε τις κινήσεις της κυβέρνησης για τη μεσαία τάξη και τις προσπάθειες που κάνει να στραφεί προς τα εκεί πριν τις πρόωρες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα έγραφε: «Μου είπαν πως είναι ο ταξικός εχθρός και πρέπει να πληρώσω. Δεν μίλησα. Με γονάτισαν με θηριώδεις εισφορές και εκδικητική φορολογία. Δεν μίλησα.

Όταν μου έσπασαν το μαγαζί με είπαν νοικοκυραίο, ακροδεξιό και φασίστα. Δεν μίλησα. Όταν καιγόταν το σπίτι μου και οι δικοί μου με είπαν παράνομο και αυθαίρετο. Και πάλι δεν μίλησα.

Αλλά όταν ήρθε η ώρα ψήφισα! Τώρα μου λένε ότι αδίκησαν τη μεσαία τάξη και ήρθε ο καιρός να επανορθώσουν. ΤΩΡΑ! Ένα μήνα πριν τις εκλογές. Πάλι δεν μιλάω».

Πριν λίγη ώρα, ο Αρκάς «χτύπησε» ξανά με μία επικαιροποιήμενη έκδοση του εν λόγω σκίτσου προσθέτοντας και αλλάζοντας κάποιες λέξεις.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Μου είπαν πως είναι ο ταξικός εχθρός και πρέπει να πληρώσω. Δεν μίλησα. Με γονάτισαν με θηριώδεις εισφορές και εκδικητική φορολογία. Δεν μίλησα.

Όταν μου έκαψαν το αυτοκίνητο και μου έσπασαν το μαγαζί με είπαν νοικοκυραίο, ακροδεξιό και φασίστα. Δεν μίλησα.

Όταν μπήκαν και λήστεψαν τη γριά μάνα μου χτυπώντας την μέχρι θανάτου, μου είπαν ότι αυτά πάντα γίνονται. Δεν μίλησα. Όταν κάηκε το σπίτι μου και οι δικοί μου με είπαν παράνομο και αυθαίρετο. Δεν μίλησα.

Άλλά όταν ήρθε η ώρα ψήφισα!

Τώρα μου λένε ότι αδίκησαν τη μεσαία τάξη και ήρθε ο καιρός να επανορθώσουν. ΤΩΡΑ! Λίγο πριν τις εκλογές. Δεν μιλάω».