«Όταν φύγαμε ξέραμε ότι ήταν νεκρή, το λέγαμε μεταξύ μας ότι πέθανε η…»

«Όταν φύγαμε ξέραμε ότι ήταν νεκρή, το λέγαμε μεταξύ μας ότι πέθανε η…»

Η κυνική ομολογία για την άγρια δολοφονία της 80χρονης στα Καμίνια

«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι "πέθανε η @@". Δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρώ».

Αυτά ανέφερε η η 39χρονη η οποία συνελήφθη για την άγρια δολοφονία μιας 80χρονης γυναίκας στα Καμίνια, στην απολογία της.

Η δολοφονία της άτυχης 80χρονης γυναίκας στα Καμίνια εξιχνιάστηκε από την αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν δύο Έλληνες, 40 και 44 ετών, και μία 39χρονη αλλοδαπή, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος 53χρονου αλλοδαπού για υπόθαλψη εγκληματία.

Η 80χρονη είχε βρεθεί τραυματισμένη το πρωί της 21ης Νοεμβρίου 2018 μέσα στο διαμέρισμά της στα Καμίνια. Είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή η άτυχη γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τους εισβολείς.

Όπως μετέδωσε το Open η 39χρονη αλλοδαπή έχει συλληφθεί ενώ ένας από τους δύο συνεργούς της ηλικίας 44 ετών διαφεύγει ακόμα της σύλληψης. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου σε βάρος του έχει ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό.