Υπόθεση Γραικού: Σοκάρουν οι συνομιλίες της συζύγου του θύματος με τον δολοφόνο του

Υπόθεση Γραικού: Σοκάρουν οι συνομιλίες της συζύγου του θύματος με τον δολοφόνο του

Καταθέτει μηνύσεις σε όσους κατηγορούσαν εκείνη για τον θάνατο του

Μηνύσεις σε όσους της χρέωναν τον θάνατο του συζύγου της, αναμένεται να καταθέσει η γυναίκα του επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγνοείτο 2,5 χρόνια και βρέθηκε τελικά θαμμένος σε αγροτική περιοχή.

Η Δέσποινα Τσακαλίδου μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τα 2,5 χρόνια που πέρασε με τις φήμες που κυκλοφορούσαν ότι ευθύνεται αυτή για τον θάνατο του καθώς και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να φέρω ζώα γιατί θεωρούσαν ότι εγώ έχω σκοτώσει τον άντρα μου, δεν ήμουν αξιόπιστη. Ετοίμαζα τα χαρτιά, από τη στιγμή που έφερα ζώα και μέσα στο κτηνιατρείο άκουσα να συζητάνε «μην της κάνεις χαρτιά, αυτή σκότωσε τον άντρα της». Με κάνανε να ντρέπομαι να κυκλοφορώ. Σίγουρα θέλω να κάνω μηνύσεις σε όλους αυτούς που 2 χρόνια με διασύρουνε στα κανάλια». 

Σοκάρουν οι συνομιλίες της συζύγου του θύματος με τον δολοφόνο του

Ο έμπορος κρεάτων ομολόγησε το έγκλημα, όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία θαμμένο στην αγροτική περιοχή του χωριού Ανατολικό, στη συνέχεια υπέδειξε ο ίδιος που είχε θάψει και τον άτυχο Δημήτρη Γραικό. Το κίνητρο ήταν οικονομικό. Όλο αυτό το διάστημα όμως συνομιλούσε με την σύζυγο του 59χρονου σα να μην συμβαίνει τίποτα.

«Ας τον κρίνει ο Θεός κορίτσι μου. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα. Θέλω να είναι εκεί μέσα, να σαπίσει. Τι να πω εγώ σε ένα τέτοιο κτήνος!» είπε η σύζυγος του επιχειρηματία.

- Όταν μιλάγατε εσείς μαζί του, πως ήταν; 

«Άνετος, ανετότατος. Σα να μην συμβαίνει τίποτα. «Τι γίνεται; Έχουμε κανένα νέο για τον Δημητράκη, βρε πως έγινε αυτό; Και μην στεναχωριέστε κυρία Γραικού εγώ όλα θα σας τα δώσω. Ο,τι σας χρωστάω θα τα πάρετε όλα».

- Και μιλάμε όντως για 300.000 ευρώ; 

- «Ναι, ήταν τόσα».

Δεν ήταν προμελετημένη η ανθρωποκτονία, ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος. Για βίαιο θάνατο κάνουν λόγο οι ιατροδικαστές.

«Με τόσο μένος, με τέτοια βία, με τέτοια κακία, με τέτοια λύσσα. Αυτός έχω μάθει ότι ήταν και πρώην παλαιστής. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική αστυνομία. Δώσανε την ψυχή τους 2,5 χρόνια!» πρόσθεσε η Δέσποινα Τσακαλίδου.