Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Τι είχε καταθέσει η 14χρονη πριν αυτοκτονήσει

Αυτοκτονία στο Μοσχάτο: Τι είχε καταθέσει η 14χρονη πριν αυτοκτονήσει

Το επεισόδιο με τον πατριό της και όσα είπε ο 48χρονος ψιλικατζής

Πήγε ένα πάρει ένα ενεργειακό ποτό στο περίπτερο στο Μοσχάτο και ενώ ζούσε σε μια κόλαση αποπλάνησης εκείνη πίστευε πως ήταν στον παράδεισο.

Αυτό θα μπορούσε να πιστέψει κάποιος διαβάζοντας την κατάθεση που έδωσε η 14χρονη στην αστυνομία λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της.

Η ίδια δεν έριχνε ευθύνες στον 44χρονο αλλά στον ίδιο της τον εαυτό, για την φυλάκιση ενός ανθρώπου που πίστευε ότι ήταν ο έρωτας της.

Ένα μικρό δείγμα των σκέψεων του ανήλικου κοριτσιού, που, εκτός από θύμα του 43χρονου ψιλικατζή, πρώτα ήταν θύμα της αποξένωσης και της έλλειψης επικοινωνίας με κοντινά της πρόσωπα, γεγονός το οποίο, σύμφωνα με ψυχολόγους, δημιούργησε το «κενό», που εκμεταλλεύτηκε ο δράστης, είναι η παρακάτω πρόταση στην κατάθεσή της: «Ένιωσα ότι δέθηκα μαζί του, τον εμπιστεύτηκα και με εμπιστεύτηκε».

Ο 43χρονος, από την άλλη, σοκάρει με τις λεπτομέρειες των πράξεων και κινήσεών του, όπως τις περιγράφει στην απολογία του. Σημειώνεται πως ένα τρίτο ανήλικο κορίτσι φαίνεται να έχει πέσει θύμα του, χρονικά, μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα δύο, κάτι που εξετάζει ο αρμόδιος ανακριτής. Ο 43χρονος αναφέρει τη δική του εκδοχή. Υποστηρίζει ότι πήγε σε μια… ψυχολόγο για τη «σχέση» του, χωρίς να της πει ότι αυτή ήταν με ανήλικη, ενώ στον επίλογο της απολογίας του είπε: «Σκέφτομαι την οικογένειά μου, το παιδάκι μου…».

«Το επεισόδιο»

Στη 17η ερώτηση του πραγματογνώμονα-ψυχολόγου της Ελληνικής Αστυνομίας, η άτυχη 14χρονη αποφάσισε, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, να αποκαλύψει όσα φρικιαστικά, αλλά εικονικά τέλεια για εκείνη, συνέβαιναν στη ζωή της τους τελευταίους τρεις μήνες.

Στις πρώτες ερωτήσεις μιλούσε σε… τρίτο πρόσωπο και, κυρίως, για την 17χρονη (σήμερα) το πρώτο κορίτσι που είχε πέσει στα δίχτυα του 43χρονου ψιλικατζή, το οποίο γνώριζε, όπως και την κόρη του δράστη.

Στις πρώτες ερωτήσεις ο ψυχολόγος επιχειρούσε να διαπιστώσει τους λόγους παρουσίας της στο ψιλικατζίδικο του Μοσχάτου, το βράδυ της 21ης Μαΐου 2019, που την εντόπισε ο πατριός της στο εσωτερικό του.

«…Το απόγευμα είχα κανονίσει να πάω στην πλατεία Δημαρχείου στο Μοσχάτο να βρω κάτι φίλους μου. Πριν πάω, πέρασα από το ψιλικατζίδικο του Δημήτρη, που είναι δίπλα στο φροντιστήριό μου, για να πάρω ένα HELL. Έκατσα περίπου ένα τέταρτο με τον Δημήτρη και μιλούσαμε για την κόρη του, τη…, που είναι έναν χρόνο πιο μεγάλη από εμένα και κάνουμε παρέα. Ύστερα από λίγο πήγα να φύγω. Έξω από το ψιλικατζίδικο ήταν ο πατριός μου. Ήρθε και άρχισε να φωνάζει. Νόμιζε ότι κάτι μου είχε κάνει ο Δημήτρης», είπε η 14χρονη.

Στη συνέχεια περιέγραψε τι έκανε μέχρι τον εντοπισμό από τον πατριό της: «Έλεγε ότι θα φωνάξει την Αστυνομία. Εγώ πανικοβλήθηκα και έφυγα, πήρα το τραμ και έφτασα μέχρι τη θάλασσα, στον Άγιο Κοσμά. Μετά πήρα τηλέφωνο το Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου και μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί ο πατριός μου, ο αδερφός μου και ο Δημήτρης. Έτσι, γύρισα πίσω, πήγα στο Τμήμα και μετά μας πήραν και μας έφεραν εδώ».

Ο δράστης στην απολογία του, παρότι αρχικά φάνηκε να μην είχε επίγνωση των ανατριχιαστικών πράξεών του, αργότερα επιχείρησε να τις δικαιολογήσει και ζήτησε την… επιείκεια.

Περιέγραψε πώς γνώρισε τη 14χρονη. «Κάπου τον Απρίλιο του 2019 κάναμε για πρώτη φορά έρωτα, στο αυτοκίνητό μου, κάπου στην παραλία. Μέσα στο αυτοκίνητο το κάναμε τέσσερις ή πέντε φορές. Αρκετές φορές βρεθήκαμε μέσα στο μαγαζί, εκεί όμως δεν κάναμε έρωτα, μόνο προκαταρκτικά. Χθες ήμουν μαζί της πίσω από το ταμείο και μιλούσαμε».

Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας

Παρακαλούμε περιμένετε ...