«Το φάντασμα της εξέγερσης συνεχίζει να πλανάται πάνω από την Ελλάδα»

«Το φάντασμα της εξέγερσης συνεχίζει να πλανάται πάνω από την Ελλάδα»

Ανάληψη ευθύνης για επιθέσεις στην Καισαριανή από τον «Μαύρο Μάη»

Η αναρχική ομάδα «Μαύρος Μάης» ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Μαΐου στην Τράπεζα Πειραιώς και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.

Με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρα η αναρχική ομάδα εξηγεί επίσης ότι έκανε τις επιθέσεις για τον Δημήτρη Κουφοντίνα «κάτω από την μύτη των σκυλιών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που χαζολογούσαν 2 τετράγωνα παρακάτω, αποδεικνύοντας πως η θέληση για επίθεση σε οποιαδήποτε χρόνο και μέρος, είναι πιο δυνατή από την φοβία της καταστολής».

«Τρέμουν την ιδέα ότι οι φωτιές έφτασαν στα σπίτια και στις γειτονιές τους, τρέμουν τις εμπρηστικές επιθέσεις αλληλεγγύης σε διεθνές επίπεδο» αναφέρει η αναρχική ομάδα κάνοντας λόγο για όσα έπραξε κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο «Μαύρος Μάης» μιλάει για «σπασμένες τζαμαρίες πολιτικών γραφείων, καμμένα ΑΤ, επιθέσεις σε κρατικούς-καπιταλιστικούς στόχους, που επανέφεραν τον τρόμο στις αυλές των ισχυρών και απέδειξαν ότι το φάντασμα της εξέγερσης συνεχίζει να πλανάται πάνω από την Ελλάδα».