Δύο συλλήψεις για εισαγωγή και διακίνηση ηρωίνης στη χώρα

Δύο συλλήψεις για εισαγωγή και διακίνηση ηρωίνης στη χώρα

Ένας 49χρονος εισήγαγε τα ναρκωτικά κατ' εντολή 51χρονου κρατούμενου

Ένα μέλος κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική επικράτεια συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου, το οποίο βρίσκεται ήδη σε φυλακές της χώρας.

Πρόκειται για 49χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου, όπως και του 51χρονου αλλοδαπού συνεργού του που κρατείται ήδη στις φυλακές, σχηματίστηκε δικογραφία για Εγκληματική Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, ο 49χρονος εντοπίστηκε να έχει εισέλθει στην ελληνική επικράτεια από γειτονική χώρα με ιδιωτικό λεωφορείο και στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή του Ντεπό, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 21 γραμμαρίων, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 49χρονος δρούσε κατ’ εντολή και καθ΄υπόδειξη του προαναφερόμενου 51χρονου αλλοδαπού και εισήγαγε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Φωτογραφία αρχείου