Προφυλακιστέος για την δολοφονία της 29χρονης ο εν διαστάσει σύζυγός της

Προφυλακιστέος για την δολοφονία της 29χρονης ο εν διαστάσει σύζυγός της

Ο ίδιος άφησε υπόνοιες για το ρόλο του συντρόφου του θύματος

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 32χρονος Γεωργιανός, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα, πριν από περίπου μια εβδομάδα.

Λίγο πριν οδηγηθει στη φυλακή, βγαίνοντας από το γραφείο της 21ης τακτικής ανακρίτριας,
ο κατηγορούμενος αγκάλιασε τον 11χρονο γιο του, που βρισκόταν εκεί και του ζήτησε να κάνει υπομονή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε από το γιο του να μην πιστεύει κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται, λέγοντας του "ο μπαμπάς είναι αθώος".

Συμφωνα με πληροφορίες, στην απολογια του ο κατηγορούμενος επέμεινε, πως δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας, ισχυριζόμενος πως την μοιραία ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι της εν διαστασει συζύγου του, πήγε τα παιδιά τους σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμα του στα Πετράλώνα. Μάλιστα, ο 32χρονος φερεται να ισχυρίστηκε, πως δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα, ενώ αναφερόμενος στις τεταμένες σχέσεις του με το θύμα, εμφανίζεται να είπε, πως προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών.

Ο κατηγορουμενος αρνήθηκε πως είχε κλειδιά του διαμερίσματος, λέγοντας πως είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλειας και δεν είχε κρατήσει αντικλείδι. Πληροφοριες αναφέρουν, πως ο 32χρονος άφησε υπόνοιες, για το ρόλο που διαδραμάτισε στην υπόθεση ο σύντροφος της 29χρονης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μάλιστα, η υπεράσπιση επικαλέστηκε κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας, ο οποιος φερεται να αναφέρει, πως το πρωί της μοιραίας ημέρας άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη, η οποία απουσίαζε, επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καυγάς μεταξύ τους.