Άγνωστοι κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Άγνωστοι κατέστρεψαν τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής στην Καλλιθέα

Τα περιέλουσαν με φαρμακευτικό υγρό

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής 4 άτομα εισέβαλαν με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο κτίριο του δήμου  στην Καλλιθέα που φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές.

Οι άγνωστοι όπως αναφέρει το kallitheaonline.grζήτησαν από τον φύλακα να μην εμπλακεί λέγοντας πως εν θα τον πειράξουν και κατευθύνθηκαν στο σημείο ακριβώς όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα».

Εκεί περιέλουσαν τα περίπου 92.000 ψηφοδέλτια με φαρμακευτικό υγρό, συγκεκριμένα Betadine, αποχώρησαν από το κτίριο και διέφυγαν.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ωστόσο οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο μέσα στο κτίριο φυλάσσονταν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τις υπηρεσίες του δήμου Καλλιθέας τα ψηφοδέλτια παρελήφθησαν μόλις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα είναι αυτό που θα κρίνει την τύχη του συνδυασμού, καθώς χωρίς ψηφοδέλτια η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να κατέβει στις δημοτικές εκλογές.

1
σχόλιο
 1. avatar Prime Minister

  Ναι και;!
  Εσείς δηλαδή τι περιμένατε από τους κουμουνοφασίστες;;;
  Δημοκρατία;
  Πολοί άνθρωποι που ταξίδεψαν στην πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. το 70 και το 80 μου μετέφεραν ακριβώς το τι θα πει ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
  Έτσι είναι οι κουμουνοφασίστες παντού σε όλο τον κόσμο και γι' αυτό ο λεγόμενος υπαρκτός σοσιαλισμός όπου και αν εφαρμόστηκε κατέρευσε, πάνω απ' όλα από τη μιζέρια που μοιράζει στους απλούς πολίτες.
  Εδώ σου πετάνε 200 ευρώπουλα στη μούρη κι αυτά με το ζόρι, άντε ζήσε ντε με 200!
  Αυτοί όμως δε ζούν με 200 ευρά, αυτοί ζούνε με 25.000 το Μήνα και όλα πληρωμένα, πούρα κοχίμπα και διακοπές σε θαλαμηγούς, ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
  Τες πα...δε βαριέσαι...άμα 4 άτομα κάνουν ό,τι γουστάρουν ένα ολόκληρο κράτος άς τα να πάνε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...