«Με πήρε τηλεφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι την βίασαν»

«Με πήρε τηλεφωνο η μητέρα μου και μου είπε ότι την βίασαν»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον πατέρα που φέρεται να εξέδιδε την 13χρονη κόρη του από τον γιο του

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 13χρονης που φέρεται να εξέδιδε ο πατέρας της.

Ένας από τους γιους της οικογένειας αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η μητέρα τους είχε πέσει θύμα βιασμού, αλλά ο πατέρας τους δεν το κατήγγειλε.

Ο βιασμός της έγινε γνωστός στις Αρχές από το ίδιο της το παιδί. Ο νεαρός περιέγραψε πώς το έμαθε αλλά και ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα του.

«Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. "Πάμε στην ασφάλεια τώρα" της είπα. "Όχι δεν είμαι καλά" μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, προσθέτοντας πως θα προσπαθήσουν –αν μπορέσουν- να πείσουν τη μητέρα τους να δώσει κατάθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να βίασε τη μητέρα είναι σύμφωνα με τον γιο της ένας Αλβανός, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. «Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δε ;Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι  να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί .Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» αναρωτιέται, χωρίς να κρύβει ότι φοβάται για τη μητέρα του.

Ο πατέρας βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τρίπολης.

Ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει τη μητέρα 

Η μητέρα των παιδιών κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι ο γείτονας αποπειράθηκε να βιάσει και την ίδια. Είναι ο άνθρωπος που φέρεται να ασελγούσε στην κόρη της εν γνώσει του πατέρα.

«Μια βραδιά με έστειλε ο σύζυγος να πάρω κάτι, Αυτός ήταν πιωμένος και πήγε να με βιάσει» δήλωσε.

Τα αγόρια της οικογένειας δεν θέλουν καν να τον αποκαλούν πατέρα:

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει»

Η οικογένεια μέσω δικηγόρου θα ζητήσει να τιμωρηθεί ο πατέρας για τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη του τα τελευταία πέντε χρόνια.

(Φωτογραφία αρχείου)