Φοιτήτρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού εντός του ΑΠΘ

Φοιτήτρια καταγγέλλει απόπειρα βιασμού εντός του ΑΠΘ

Τι απαντά το Πανεπιστήμιο

Επίθεση με σκοπό τον βιασμό, κατήγγειλε ότι δέχθηκε μία φοιτήτρια εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φοιτητικά Νέα, όπως αναφέρει το thestival.gr, η νεαρή κατήγγειλε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε εντός του Ιδρύματος.

Η φοιτήτρια της Ιατρικής ανέφερε σε καθηγητή της ότι περίπου στις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης δέχθηκε απόπειρα βιασμού από άγνωστο εξωπανεπιστημιακό άνδρα, στις τουαλέτες του Τμήματος (Ανατομείο).

Σύμφωνα με τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Συντονισμού του ΑΠΘ, Θεόδωρο Λαόπουλο το ΑΠΘ, διερευνά το περιστατικό.

«Υπήρχε μία αναφορά, η οποία δεν έγινε στην υπηρεσία φύλαξης. Το διερευνούμε το περιστατικό. Υπάρχει μια πληροφορία από κάποιο καθηγητή Ιατρικής ότι μία φοιτήτρια ανέφερε απόπειρα βιασμού. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει αναφορά στην Αστυνομία. Ψάχνουμε να επικοινωνήσουμε με την φοιτήτρια για να δούμε τις ακριβώς συνέβη», ανέφερε στο Thestival. gr, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Θεόδωρος Λαόπουλος.

Σημειώνεται ότι στην Αστυνομία δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία για το περιστατικό.

2
σχόλια
 1. avatar Prime Minister

  "Υπήρχε μία αναφορά, η οποία δεν έγινε στην υπηρεσία φύλαξης".

  Μιά ερώτηση...
  Αφού υπάρχει Υπηρεσία φύλαξης, ο εξωπανεπιστημιακός πως έκοβε βόλτες στις τουαλέτες των γυναικών;
  Κύριε...Αντιπτύτανη...πόσο άχρηστοι πιά μπορείτε να είστε; ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;

 2. avatar Πατροκλος

  Ναι το ίδιο σύστημα με το αμερικανικό όλες βιάστηκαν χωρίς ΝΑΤΟ θέλουν δήθεν γιατί δεν το καταγγέλουν την ίδια στιγμή μόνο μετά από 1 2 5 10 20 χρόνια καταγγέλλουν ότι βιάστηκαν τώρα από δω και στο εξής για να πλισιασης μια γυνεκα πρέπει να το υπογραφή πρώτα και μετά να πάτε για κρεβάτι βρε που καταντήσαμε Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...