Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον θείο και τον αδελφό της

Ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από τον θείο και τον αδελφό της

Η 16χρονη υποστηρίζει ότι έφυγε από το σπίτι της εξαιτίας της κατάστασης που βίωνε

Υπόθεση βιασμού 16χρονης από τον θείο και τον αδελφό της εξετάζουν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα ilialive.gr, η ανήλικη που έχει φύγει το τελευταίο διάστημα από το σπίτι της και διατηρεί σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, φέρεται να κατήγγειλε, ότι την βίασαν κατά το 2018 ο θείος και ο αδερφός της. Η καταγγελία αυτή ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας, ώστε να επιστρέψει σπίτι της, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με το φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί που αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα, την άκουσαν να τους λέει τους λόγους που έφυγε από το σπίτι της, προκειμένου όπως φέρεται να είπε, να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που κατήγγειλε, εμπλέκοντας τα δύο συγγενικά της πρόσωπα, τον θείο και τον αδελφό της. όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από τη στιγμή που έγινε η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα.

Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.