Ιερώνυμος για 8χρονη Αλεξία: Ας ευχηθούμε το παιδάκι να ξαναπαίξει στην αυλή του

Ιερώνυμος για 8χρονη Αλεξία: Ας ευχηθούμε το παιδάκι να ξαναπαίξει στην αυλή του

«Είδαμε το παιδάκι και τους γιατρούς, μιλήσαμε με εκείνους και για πρώτη φορά παρουσιάζεται μια χαραμάδα ελπίδας»

O αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρέθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», προκειμένου να επισκεφθεί τους γονείς της 8χρονης Αλεξίας, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, δίνοντας μάχη μάχη για τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση της υγείας της μικρής, που τραυματίσθηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα, παραμένει σταθερή και αυτό επιτρέπει για πρώτη φορά στους θεράποντες γιατρούς να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «αισιοδοξία», μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Στις δηλώσεις του ο αρχιεπίσκοπος χρησιμοποίησε τη λέξη ελπίδα.

«Είδαμε το παιδάκι και τους γιατρούς, μιλήσαμε με εκείνους και για πρώτη φορά παρουσιάζεται μια χαραμάδα ελπίδας. Νομίζουν ότι εάν συνεχίσει αυτή η βελτίωση, θα προχωρήσει καλύτερα. Πιστεύουμε ότι το παιδί θα ξεπεράσει τις δυσκολίες», τόνισε ο κ. Ιερώνυμος.

Και πρόσθεσε: «Από την καρδιά μας ας ευχηθούμε το παιδάκι να ξαναπαίξει στην αυλή του», ενώ στάθηκε και στις «απεγνωσμένες» -όπως τις χαρακτήρισε- προσπάθειες των ανθρώπων του νοσοκομείου.