Δεκαεννιάχρονος διέρρηξε οίκημα ΚΑΠΗ τέσσερις φορές σε ενάμιση μήνα

Δεκαεννιάχρονος διέρρηξε οίκημα ΚΑΠΗ τέσσερις φορές σε ενάμιση μήνα

Αφαίρεσε ακόμα και έναν... απινιδωτή

Στόχος ενός δεκαεννιάχρονου, ο οποίος το διέρρηξε ...τέσσερις φορές σε περίπου ενάμιση μήνα, αφαιρώντας ακόμη και έναν απινιδωτή, έπεσε το οίκημα όπου στεγάζεται ένα από τα ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων Μενεμένης (τοπικό κέντρο ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων). 'Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δεκαεννιάχρονου, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου έως και τα μέσα Μαρτίου του 2019, διέρρηξε τέσσερις φορές το οίκημα κι εκτός από τον απινιδωτή αφαίρεσε χρηματικό ποσό κι ηλεκτρονικές συσκευές.

Στο μεταξύ, επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν άλλα πέντε άτομα για κλοπές το τελευταίο εικοσιτετράωρο, στο πλαίσιο εντατικών αστυνομικών δράσεων, που περιλάμβαναν και πεζές περιπολίες. Τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, περιπολούντες αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τρεις άνδρες, ηλικίας 29, 32 και 27 ετών, οι οποίοι αφού διέρρηξαν εμπορικό κατάστημα, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ζευγάρια πλαστικά γάντια εργασίας κι ένας φορητός ασύρματος.

Το μεσημέρι αστυνομικοί συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αναρριχώμενος από φωταγωγό εισήλθε παράνομα σε διαμέρισμα της περιοχής, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε κοσμήματα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει κατέπεσε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί στα κάτω άκρα. Ο δράστης απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τριανταεξάχρονο αλλοδαπό, ο οποίος εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού σε αστικό λεωφορείο, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο επιβάτη.